I paradiset

Hej hej!


Vi har det det mycket bra eller vi har det förjävligt underbart. Vi är i himmelriket så kallade paradiset. Fint hotell, god mat, glada människor, underbart bra väder, vackert, mycket vackert.


Nu är det så att vi dock har blivit lurade om internet och det är ej gratis som dom sa till oss. Därför den dåliga uppdateringen.


Idag åkte vi till Bangtao Bay det är verkligen otroligt vackert där! Det regnar varje dag vid klockan sex men idag började det vid fem och det blev vatten upp till smalbenen när man gick på gatorna. När vi satt i taxin kände man genom golvet hur vattnet skumpade runt under bilen. det var sjukt mycket vatten har aldrig sätt något sånt.


Allt är i alla fall helt underbart!




På torsdag ska vi på kanot safari. En thailändsk guide padlar och vi relaxar och tar en massa fina foton. Vi ska tydligen åka in i grottor och när man kommer ut på andra sidan så är det laguner. Ska bli jätte spännande.


Ni får kanske mer foton i morgon. Ska sova nu klockan är strax efter tolv här och imorgon blir det upp tidigt igen får inte missa en ända sol timme.


Pussar och kramar/ Louise och Annika

Kommentarer
Postat av: Erica

ni ser ut att ha de kanon :D

2010-03-30 @ 23:06:57
Postat av: Anna

Shiiit vad underbart det låter!! Men vad dåligt med internet, jag som ville ha daglig uppdatering! Miss you tooo!! puss puss

2010-03-31 @ 09:58:18
URL: http://anski.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0