Tomten jag vill ha en riktigt jul!










Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet

Jag är hemma idag från skolan. Har sprängande huvudverk och hade världens äckligaste illamående imorse pga. av min underbara magkatarr.  Jag gör inte mycket alls tar det lugnt och har lugn, tyst musik på.



Eva Dahlgren - Ängeln i rummet


Tänk att imorgon är det första december och det är 24 dagar kvar till julafton. Riktigt mysigt.


Ta hand om dig och ha en bra dag så kanske vi ses någon mer gång här idag. Puss/ Louise


Alla vet hur jag ska va, men jag vill bara va jag, just den jag är.

Hej på er alla!


Idag har jag jobbat i blomsterbutiken. Det luktade underbart gott och så satt jag på lite julmusik så det var riktigt mysigt att jobba idag faktiskt. Gick till sibylla efter jobbet och hälsade på Emy. När jag kom in och kände lukten så tänkte jag fan vad skönt att jag inte jobbar här längre men när jag satt där inne och pratade så kände jag mig hemma. Jag SAKNAR ju faktiskt stället! Jag saknar lukten, allt skit snack med Emy, jag saknar någon som står och skriker på mig. Jag saknar helt enkelt allt samtidigt som det är skönt att jag har slutat.


Sen gick jag ner till tåget eller gick och gick jag skulle mer vilja säga skuttandes ner sjungande. Kände mig riktigt glad när jag gick där ifrån. Mikaela kom övningskörandes hem till mig stax efter att jag kommit in genom dörren. Vi har bara tagit det lugnt pratat fikat och åter igen fikat. En skön och mysig kväll.


Jag
hoppas att DU har haft en riktigt trevlig advent. Kom ihåg att du är fin. Pussar/ Louise


Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln.

Hej, hej!


Idag har jag inventerat mellan 8 till 3. Tycker det är rätt kul att räkna massa varor. Det är så skönt för man behöver inte tänka så mycket rätt avkopplande faktiskt!  Imorgon blir det jobb i blomsterbutiken sen ska jag förbi Sibylla. Emy skulle tydligen jobba så ska ditt och snacka massa skit med henne. Efter det ska jag träffa Mikaela får se vad vi hittar på.




Den här veckan har gått riktigt fort. Köpte mig en ny vinter jacka i torsdags också. En likadan som Anna! Så nu hoppas jag på snö. Imorgon är det första advent och vi har satt upp lite ljusstakar och julkulor i fönstren som lyser. Har gjort en ny spellista på spotify med en massa jul musik för att få igång julstämnigen.


Nu ska jag kolla lite på Robinson. Pussar/ Louise


Allt som lever är lyckligt.

Dags att sova. Klockan är ställd på 05:45 upp tidigt imorgon igen. Natten till idag hade jag feber fick det av influensa vaccinet men var som vanlig i morse så var på praon idag.


Jag hade en sjuk dröm i natt! Jag drömde att jag var och hälsade på Sibylla och dom hade gjort om där så det var jätte stort. Det var jätte många anställda och alla som jobbade där bodde även där i kille och tjej rum. Sibylla hade blivit lite mer som Mc Donalds så jag var där en hel dag för att umgås med Emy och då kommer det en och skjuter ner alla och sen vakna jag, haha. Det var verkligen en hel knep dröm!


Men nu måste jag sova! Puss / Louise


is it time to let it fly?


Eskobar - Someone new


Om ingen finns där när korthuset ark efter ark, faller som blad.

Då har man vaccinerat sig mot svininfluensan. Känner nästan ingenting i armen. Jag är väldigt sprut rädd men det gick bra.


Efter det åkte vi till Vaxholm där vi kollade i en blomsterbutik i en kvart kändes det som sen fick vi åka hem.  Fick höra att våran ända florist lärare har blivit sjukskriven fram till jul. Undrar vad som har hänt? Skulle inte förvåna mig om hon kommer sluta också. Verkar som att alla lärare som kommer i våran närhet gör det.


Hoppas du har haft en bra dag. Pussar/Louise


My love is your love.

Helgen kom verkligen i rätans tid! I morse sa Alexandra att den här dagen kändes riktigt bra. Jag hoppades på att samhällskappsläraren var sjuk så vi kunde få sluta halv 12 i stället för halv 4 och när vi kom till skolan var båda lärarna sjuka. Det kunde inte bli mycket bättre! Vi fick lite uppgifter att göra så vi slutade halv 12 idag. Mötte Annika i centrum och åkte hem till henne och fikade.


Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på idol. Imorgon ska jag på bio med min älskade farbror och kusiner ska bli riktigt trevligt! Min farbror Micke är en utav dom bästa personerna som finns! ♥



Ha det bra alla! Pussar/ Louise

 


När allt är underbart


You make me smile!

Hej!


Igår var en riktigt rolig kväll! Det började hemma hos Alexandra med middag sedan drog ett stort gäng till våningen där flera väntade. Vi drack, dansade, pratade och skrattade. Det var sjukt kul. Våningen är mer sitta och supa ställe men vi ungdomar fick igång dansgolvet riktigt bra! En helt underbart perfekt fredag!


Idag har jag bara vart hemma vaknade runt tolv sen har jag bara legat och kollat på tv hela dagen.


Har tyvärr inga bilder men lägger upp så fort jag får utav Elin eller nu vems kamera det var.



Ha en bra kväll! Pussar och kramar/ Louise


You make me smile!

Hej!

Igår var en riktigt rolig kväll! Det började hemma hos Alexandra med middag sedan drog ett stort gäng till våningen där flera väntade. Vi drack, dansade, pratade och skrattade. Det var sjukt kul. Våningen är mer sitta och supa ställe men vi ungdomar fick igång dansgolvet riktigt bra! En helt underbart perfekt fredag!

Idag har jag bara vart hemma vaknade runt tolv sen har jag bara legat och kollat på tv hela dagen.

Har tyvärr inga bilder men lägger upp så fort jag får utav Elin eller nu vems kamera det var.

Ha en bra kväll! Pussar och kramar/ Louise


En normal vecka!

Hej!


Skolveckan är äntligen slut. Det har varit en hel normal vecka. Dom som alltid är sjuka/ skolkar har varit borta sina dagar, dom som alltid är i skolan har varit i skolan och dom som alltid kommer försent har kommit försent. Inga förändringar alls!


I kväll ska jag på middag hos en kompis och sedan drar vi ut. Kan bli en riktigt trevlig kväll!


Ha en toppen kväll alla! Pussar/ Louise


Otroligt!

Jag vet att det är helt sjukt men jag börjar smått sakna Sibylla!


I think about you babe



3 Doors Down - Here whithout you


Kan vi svenskar inte vara lyckliga?

Igår var jag och såg Bröllopsfotografen på bio. Trodde den skulle vara bra men den var rätt seg. Dom var elaka hela tiden mot varandra, snackade skit och gick bakom varandras ryggar. Svenska filmer är rätt deppiga. Och jag ställde frågan till mig själv idag och undrade om svenskar överhuvudtaget är deppiga?


Är det för att vi tar allt förgivet? Bor i ett trist och mörkt land? Uppskattar vi inte det vi får och har?


Jag hade glömt bort hur det var att andas förens igår efter att jag hade vart och städat på pappas jobb. Jag skulle gå ner till centrum så jag stoppade i hörlurarna i öronen som spelade en bra låt. Medans jag gick tog jag ett djupt andetag och andades ut, lätt axlarna sjunka ner och jag kände mig nöjd över mig själv! Och jag kom på att det var länge sen jag kände att luften var så frisk att andas in.


Vi svenskar måste bli gladare! Pussar/ Louise


But i die, without you.

Då är lovet slut men tror jag tar en vecka till.


Idag har jag jobbat. Det var lugnt, fanns inte så mycket att göra än att städa, vattna och sånt som behövs.


Åkte sedan på kalas hos Sara. Somliga hälsade inte och jag var tvungen att gå till ett annat rum efter ett tag för det var så otroligt patetiskt pinsamt.


Alla haft en bra dag? Puss/ Louise


RSS 2.0