Idag

Så var det helg igen då. Veckan har gått fort som vanligt! Kom precis hem har städat rummet och tänt ljus så det är lite mysigt. Sitter och prata lite med Sara på pa det är alltid trevligt! I helgen ska jag inte göra så mycket ska ut till landet. Men det är rätt mysigt det med.


Men nu ska jag äta så skriver kanske mer ikväll.


image12







Pussar och kramar / Louise


Nu är det gjort!

Nu har jag ringt in och sjungit till v97 talangtävling. Så önska mig lycka till!


Pussar och kramar Louise


Ska jag, ska jag inte?

Tisdag idag. Imorgon är det sista chansen att ringa in och sjunga för v97 och se om man kommer med i deras talang tävling. Jag funderar om jag ska det men vet inte! Det skulle ju va jätte kul men jag är för feg.

Men måste sitta och fundera nu haha.


Skriver mer sen!

                                                     Pussar och kramar / Louise


Skola idag igen.

Då var helgen slut igen då. Skola idag igen. Har rast just nu, börjar om 10 min. Idag så har vi gått i skolan i 4 veckor men det känns som om vi började föra veckan. Tänk vad tiden går fort när man var liten så tyckte man att den gick sakta, men nu går tiden så jävla fort. För 10 år sen gick jag i 1:an det känns som om det var bara något år sen. Och det är inte så långt kvar till jul lov heller eller visst det är ju några veckor kvar men tiden bara rinner i väg. Skönt det, då hinner man inte tröttna på skolan lika fort.  


Sitter och lyssnar på Heaven med Bryan Adams. Första gången när jag hörde den låten om gjord när en liten flicka sitter och pratar om sin döda pappa så började jag stor gråta. Tårarna bara rann ner för mina kinder när vi satt i en ap bur i skolan.


Det är svårt att komma på vad man ska skriva jag vill skriva så mycket men tanken på att alla kan läsa det, så är det ingen bra ide!  


Men börjar snars så skriver mera sen!

                                                                               Pussar och kramar / Louise


Helg



image9image10image11

Idag är det äntligen lördag igen. Jenny och Marie kommet hit idag ska ha mys kväll, kolla på film och äta godis. Så det ska bli trevligt! Pappa är på fiske resa med jobbet och kommer inte hem förs imorgon.


Igår när jag och Alexandra åkte hem så träffade jag Sara och Emmy på tåget. Det var trevligt att få prata med Sara lite. Sara är nog än av dom kompisarna som jag har haft roligast med. Jag kommer inte på än ända gång som vi har haft tråkigt.



Men nu måste jag städa. Så skriver mer sen!


Pussar och kramar /Louise


Det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få


Sjuk

Idag är det tisdag och jag är hemma. Vaknade klockan två inatt och hade ont i halsen som bara den och mådde illa så kunde inte sova. Så inatt satt jag uppe från 2-4 och såg på en och en halv film. Så nu är jag hemma. Jag har inte varit hemma på jätte länge från skolan, fast jag mår dåligt så går jag alltid till skolan än då. Men nu ska jag gå och kolla på tv lite tror jag.


Pussar och kramar / Louise


Magkatarr

Är så jävla trött på att må illa. I januari så har jag mått illa nästan varje dga i två år. Jga mår så illa ibland så att jag håller på att spy men jag spyr aldrig så jag drabbas av panik istället och vet inte vad jag ska göra. Men jag har ju mina två bästisar sea banden som man sätter på handlederna eftersom tabletterna som jag fick inte hjälpte. Och så har jag ju mina två underbar kompisar Jenny och Marie så klart, som alltid försöker lugna ner mig när jag drabbas av panik. Så tack så mycket!

  image7                                  image8


Om någon har något som hjälper för detta skriv gärna till mig då!


Pussar och kramar / Louise

Veckan går fort.

Idag hade vi studie dag i skolan så vi gick bara halva dagen. Skönt! Så jag, Marie, Jenny och Alexandra åkte till Täby och åt tacos., det var trevligt. Sen så åkte jag, Jenny och Marie och hälsade på i Hammarbacken. Det var roligt och få träffa sina gamla lärare. Om det är någon lärare som jag saknar så är det verkligen Sofia och Rickard och Beppe kanske. Men Ingrid hon var bra på att lära ut.  Men efter det gick jag och klippte håret det blev rätt kort men jag är ändå nöjd.

Nu sitter jag hemma hos Jenny. Vi sitter framför en varsin data så sociala är vi idag! Imorgon är det torsdag gud vad veckan går snabbt. Det är så skönt också för vi har inga läxor. Vi går i en läxfri skola, riktigt skönt. På lördag ska jag sitta barnvakt till två små super söta små barn Malva och Nils. Så det ska bli kul!

Tänk i går så var det sex år sen det krasade plan i world trade center. Och det var fyra år sen Anna Lind dog. Det känns inte alls som att det var länge sen. Tänk att tiden går så fort. Det är nästan lite läskigt.

image4      image5




Men nu kommer mamma och hämtar mig så skriver mer sen.

Pussar och kramar / Louise

Idol


image3



Om 10 min börja idol.
Idol är verkligen roligt att se på. Tänk på alla som tror att dom sjunger så bra men dom gör bara bort sig.
Jag älskar att sjunga och föra året sa jag att ja skulle söka till idol, men det har jag inte gjort.
Jag vet inte riktigt om jag skulle våga men om jag sökte så skulle dom säkert tycka att jag sjöng fult så det känns kanske inte så frestande än då.
Men man vet ju aldrig jag kanske sjunger fint. Men hur vet man det?
Det finns ju många som säger att du sjunger så fint men folk säger ju så också för att var snälla.
Aja men nu ska jag kolla på idol.


Pussar och kramar / Louise


Måndag

Gud vad man är trött på morgonen, man orkar verkligen inte gå upp! Men man kämpar på och det går ju rätt bra. Men man fick ju ingen frukost i morse fick inte i mig ost mackan och när jag kom hem till Jenny så hamnade den på golvet. Så då kunde man inte äta den längre. Men så tur var hade jag ett äpple i väskan som vanligt.

En ny tjej började i klasen idag hon heter Alexandra hon verkar vara jätte snäll men man vet ju aldrig. Men det är alltid trevligt men nyt folk!Imorgon har vi föreläsning i skolan verkar inte vara så där jätte kul men man vet ju aldrig men sist höll man på att somna när man satt där på en stol i matsalen.


När jag gick in på pressbyrån i dag så stod it Marcus/Markus där blev lite paff, så jag var tvungen att ringa till Jenny haha.

Sitter nu och lyssnar på musik som alltid. Musiken gör nästan alltid så att man blir glad jag vet inte varför? Men musik är underbart. Skulle jag åka till en öde ö och fick ta med mig två saker då skulle jag ta med mig min mp4 och Jenny tror jag.

Men nu ska jag äta Så skriver mer sen kanske.


Pussar och kramar / Louise


RSS 2.0