Skönt!

Skönt! Idag fick jag sluta halv tre i vanliga fall brukar jag sluta vid sex så jag blev väldigt glad när dom sa att jag fick gå! Nu är det inte många dagar kvar på APUN tråkigt. Dom jag är hos är riktigt mysiga snälla och trevliga kommer sakna dom. Men det ska bli kul och komma tillbaka till skolan också. 

                                                                                                image97


Idag då skulle Jenny hälsa på mig men hon orka inte men jag måste säga att jag fick ett väldigt konstigt sms så här stod det: Aha, men.... Då kanske jag inte kan stanna tills du slutar. Jag känner att jag inte har någon ork för att åka till dig nu... Överlever du? Puss


Det låter ju som att hon ska komma men inte stanna tills jag slutar  när hon har skrivit så men hon menar att hon inte ska komma aja.


Idag eller imorgon ska jag flytta hem till mormor behöver komma bort lie vill utomlands men mormor funkar det med. Bara jag kommer bort från Vallentuna ett tag.


NU ska jag gå och mysa lite framför tv n tänkte jag.

                                         Pussar och kramar/ Louise


Slut på helgen

Nu var helgen slut igen då! Tillbaka till apun imorgon då trevligt, trevligt. I veckan då ska jag vara hos moror ett par dagar skönt att komma bort lite.


Idag har jag varit med Jenny och smsat med Kenneth ja, det är ju trevligt det!


Nej nu ska jag fixa lite. God natt och sov gott!


                                        Pussar och kramar / Louise


Jag behöver...

Äntligen helg. Kanske är det bättre att inte ha helg? Vet inte.      Hmm......


Jag behöver komma bort från Stockholm ett bra jävla tag!

Jag behöver dig! För du får mig glad.

Jag behöver, jag behöver ....... Vad egoistisk man låter.


Nej, alvarligt talat behöver jag bättre tankar och ett snack med ..... Skulle sitta fint, fint.


Jag ska bli glad igen!


                                  Pussar och kramar / Louise


Besök av Sara

Då var det äntligen helg igen då. Idag har jag vart på min APU som jag vart på hela veckan försäg. Men idag kom min florist lärare Sara och hälsade på. Konstigt nog blev jag riktigt glad! Haha, fick lite energi igen kände jag. Och dessutom ett leende på läpparna. Var riktigt trött och ville gå hem innan.


Snart ska jag åka till Mikaela hon har några kompisar där så vi ska bada eller nu vad vi skulle göra?


Vet inte vad jag ska säga mer? Veckan har varit skön. Har börjat äta igen fått bort det mesta av mitt illamående. Men måste säga att jag är sjukt trött.


Nästa vecka är det prao igen och jag hoppas på något roligt besök.


Ja, det var allt från mig just nu.

                               Pussar och kramar/ Louise


Hej på er alla!

Jag måste verkligen säga att jag har blivit jätte dålig på att skriva. Men i alla fall nu har jag APU det är riktigt skönt! Jag behövde verkligen komma bort från skolan för att kunna börja äta och må bättre igen. Men är sjukt trött, stackars alla som jobbar det tar verkligen på krafterna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva det har inte hänt så mycket. Förutom att jag äter igen. Magkatarren kommer man inte undan så det är som det brukar vara med den. Nej, men om jag ska va ärlig så har jag faktiskt inte mått illa från måndagen till onsdagen . Skönt!


I helgen vet jag inte riktigt vad som händer... Hoppas det blir något kul eller jag har lite planer men får se hur det blir med dom.


Men ska gå och kolla på någon bra film nu. Pussar och kramar/ Louise


Fyller år idag!

Det är söndag i dag och jag fyller 17 år! Grattis till mig! Idag händer det inte så mycket mer än att det blir kalas här hemma.


Igår då var jag med Jenny och Marie. Och så lyckades jag tjata med mig Kenneth hem till mig så vi åkte till mig allihopa och åt mat, åt glass, sjöng sing star och kollade på skräck film. Det var mysigt!

                                  image96


Nej måste fortsätta städa nu!

Pussar och kramar / Louise


Skönt med Lördag!

Idag är det lördag och jag ska va med Jenny och Marie. Vi ska äta ben and Jerry´s glass....

Jag har tänk på varför jag reagerade som jag gjorde i torsdags när jag låg på golvet och hyperväntelira och jag har kommit fram till dom rätta svaren.


1. Jag var rädd för vad som skulle hända

2. Jag kände att det var mitt fel om något hände

3. Jag tycker oerhört mycket om han som kompis


Ja, där har vi dom tre svaren.


Nej, nu ska jag gå och ringa Marie och Jenny. Skriver mer ikväll kanske.


Pussar och kramar/ Louise


Jobbig vecka

Hmmm..... Denna vecka har varit jobbig, nervös, rolig ja, allt man kan tänka sig. Igår hände en sak och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Jag tänker inte berätta vad det handlade om men i alla fall jag hörde Jenny skrika han sticker Louise du måste stoppa honom men jag var tvungen att stanna så jag tänkte att jag skulle gå och slänga soporna så kunde jag ringa upp en person och försöka stoppa honom. Men han svarade inte och han låg risigt till. Jag vet inte varför men jag la mig på golvet och började hyperväntelira ( jag fick ingen luft om jag säger så) men Alexandra skrek på Jenny och Marie tror jag och sa att jag inte kunde andas Jenny och Marie kom springandes och fråga vad som hade hänt jag började gap skratta och sa han har stängt av mobilen. Skratt blev till tårar och jag fick ännu svårare och andas så jag låg på golvet och grät och kippade efter andan och min florist lärare kom och fråga vad som hänt men jag kunde inte prata och Jenny och Marie sa att det inte var någon fara och försökte få mig att andas normalt igen. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv att något skulle händ. Usch det var inte kul! Men jag tror inte den här personen fattar hur rädd jag var att något skulle hända honom!!!!!


Veckan har väl inte vart så jätte bra annars också det händer för mycket nu och jag klarar inte av det och min magkatarr har blivit värre och jag har nästan inte ätit något på fyra dagar. Jag äter ingen frukost, ingen lunch kvällsmaten brukar jag få i mig lite av.


Men nu går jag på APU och hoppas att jag kommer lugna ner mig lite så jag kan börja äta och det igen.

I helgen så ska jag vara med Marie och Jenny på lördagen och på söndag fyller jag faktiskt 17 år! Grattis till mig!


Nej nu ska jag försöka tvinga i mig lite mat.


Pussar och kramar / Louise


En trevlig helg!

Idag är det söndag och helgen har bara runnit iväg... Igår var jag och kollade på Saw 4 med Jenny och Marie det image93var jätte trevligt eller det är ju en skräck film men det var trevligt än då...... När vi gick upp ur tunnelbanan när vi skulle till bion så snubblade jag på något konstigt sätt och skrek WOW!!! Och framför stod det tre killar pinsamt eller var då? Men det bjuder jag på.. Filmen var faktiskt bra men jag fattade typ inget eller lite. Den är inte så läskig precis med väldigt äklig så under än av scenerna flög jag under jackan.... Jenny och Marie började att skratta, undra vad killen som satt bredvid mig tänkte?! Men han såg lite smått nervös ut han med.




Idag har jag varit med Mikaela och Annika okej John var också med ett tag. Det var riktigt trevligt och mysigt att få sitta och prata om allt och inget och dricka te. Nästa vecka börjar jag min praktik som kommer att pågå under två veckors tid. Skönt att få komma bort från skolan ett tag!!

image94

Ja, ni jag har inte så mycket mer att säga än att det har varit en trevlig helg! Skriver mer sen om det händer något kul.


Pussar och kramar/ Louise


10 Januari

Det är torsdag i dag och min lillebror fyller 13 år idag grattis. Vi har kalas hemma just nu. Ja, vad ska jag säga känner mig inte alls glad vet inte varför eller jo det vet jag därför att ja är arg på skolan men mest på en annan sak men det tänker jag inte skriva efter som att det handlar om en person och den får inte läsa det.


Längtar tillbaka till Thailand känner att jag behöver komma bort från allt och alla ett tag! Men det blir nog bra.


Nej nu ska jag gå och prata med dom som är här. Pussar och kramar/ Louise


Au pair

Okej jag måste bara säga att jag läste ut en otrolig bra bok igår som heter Au pair.
 

                          image89image91

Det var allt för mig. Pussar och kramar/ Louise


Arg?

Skola idag igen! Och dagen började inte fullt så bra. Vi hade ingen lärare så dom släppte in hos i floristrummet där lämpan inte fungerade så vi fick sitta i mörkret så skulle vi börja arbeta så vi satt på våra datorer så funkade inte internätt och våra uppgifter låg ute på fronter. Jag och Elin gick upp och skulle prata med Kati men det fick vi inte göra så vi fick gå till it killen som skulle sätta ingång det men det funkade inte. Så nu är jag tillbaka på samma ruta som jag var innan vi fick jul lov sur på lärare och för att dom är så jävla dåliga på att ge ut information! Och om man säger till och vill prata med någon så lyssnar dom inte eller så säger dom att man gnäller. Vaddå gnäller? Varför kan man inte få säga vad man tycket och tänker okej vi kanske låter gnälliga men hallå! Vi är ungdomar!  Aja skit samma men jag blir så jävla trött ibland!


Men nu ska jag vara lite social mot dom andra!  Pussar och kramar/ Louise  


Längtar! <3

Det är den 7 januari klockan är 13.00 och för exakt ett år sen landade vi på Phuket flyggplats. Nu längtar jag tillbaka till Thailand!


                                       image88


Igår så var vi hos min morbror i stan och vi gick och åt på thai- restaurang det var jätte gott!




Nej nu ska jag kolla på film igen! Pussar och kramar /Louise


Ett år sen! <3

Idag är det den 6 januari. Och för ett år sen höll vi på att packa och vänta på att klockan skulle bli 22:00 så att farmor och farfar skulle kunna skjutsa oss till Arlanda där vi väntade på att planet som skulle av gå 01:00 (på natten) skulle ta hos till Phuket i Thailand.


                                                image87

Nej jag måste dra nu! Pussar och Kramar / Louise


Gott nytt år!

Gott nytt år! Lite sent att säga det nu kanske, men nu är det år 2008. Igår blev det riktigt trevligt!


Pussar och kramar / Louise


RSS 2.0