Ett land som ler

Hej! Idag har det varit jobbigt varmt. Nu ska vi till poolen och störa alla grannar och spana in på den snygga handuks killen. Sedan blir det att köpa chips och solkräm. Ha det gott! Puss från oss i Thailand!

 


I paradiset

Hej hej!


Vi har det det mycket bra eller vi har det förjävligt underbart. Vi är i himmelriket så kallade paradiset. Fint hotell, god mat, glada människor, underbart bra väder, vackert, mycket vackert.


Nu är det så att vi dock har blivit lurade om internet och det är ej gratis som dom sa till oss. Därför den dåliga uppdateringen.


Idag åkte vi till Bangtao Bay det är verkligen otroligt vackert där! Det regnar varje dag vid klockan sex men idag började det vid fem och det blev vatten upp till smalbenen när man gick på gatorna. När vi satt i taxin kände man genom golvet hur vattnet skumpade runt under bilen. det var sjukt mycket vatten har aldrig sätt något sånt.


Allt är i alla fall helt underbart!




På torsdag ska vi på kanot safari. En thailändsk guide padlar och vi relaxar och tar en massa fina foton. Vi ska tydligen åka in i grottor och när man kommer ut på andra sidan så är det laguner. Ska bli jätte spännande.


Ni får kanske mer foton i morgon. Ska sova nu klockan är strax efter tolv här och imorgon blir det upp tidigt igen får inte missa en ända sol timme.


Pussar och kramar/ Louise och Annika

Nu åker jag snart till arlanda

Hej Thailand och Hej då Sverige ♥

När det äntligen händer!

Då har dom 69 dagarna gått. Tiden har bara runnit iväg och imorgon åker jag och Annika till Thailand. Ska bli underbart skönt! Ett varmt paradis väntar på oss.


Vi kommer ha med oss datorn så gå in här med jämna mellanrum så kommer du få en massa bilder! Dock är vi inte framme förens på söndag morgon.





Men ha det underbart här hemma i Sverige! Pussar/ Louise


Om du visste allt, skulle du inte sova lugnt.

Jag har försökt att vara duktig och pluggat, men inga större framsteg än en rubrik och en bild. Nu släcker jag lampan och sätter på en film.




Sov gott! Kram /Louise

 


På andra sidan jorden, på andra sidan stan

Om man kollar min blogg för ett år sen så skrev jag rätt mycket. Kollar man hur mycket jag skriver idag är de inte mycket alls. Jag har tappat lusten helt och hållet. Inte lika kul, inget roligt att berätta händer samma sak dag ut och dag in.


Inget nytt, livet rullar på. Men i verkligheten händer det en massa. Men inget jag orkar dela med mig av.




Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Jag skulle vilja vara bra, bra på att spela gitarr. Skulle vilja ta gitarren som står lutad mot min väg. Spela några sköna låtar och sitta och sjunga för mig själv. Bli jävligt grym ta med mig gitarren till kompisarna sita och snacka en massa skit in mot små timmarna i ett mörkt rum med tända ljus, klinka lite svagt på den. Alla sjunger med.

 

Mm, puss/ Louise


Och utan ett ljud mitt hjärta i din hand.

Utan dig gror gräset och säden i regnet. Utan dig slår fröt rot, en blomsteräng i barnens hem. En stjärna blir poesi, en sol går upp utan dig. Och jag ser allt som sker, men jag dör utan dig.


Sitter och lyssnar på låtar från RENT, tröttnar aldrig. Idag är det exakt en vecka kvar till Thailand. Och jag har ännu inte fattat att vi verkligen ska åka. Jag blev helt kär i landet när vi var där och har drömt om att få åka tillbaka och nu äntligen får jag det. Landet som är ett paradis, där det inte finns några bekymmer, där man går med ett leende på läpparna, landet som får en att gråta när man ska åka hem. Mm, jag längtar!

/ Louise


För även rosor vissnar, bara taggarna blir kvar. Ja, ett efter ett faller bladen av.

Alla kläder kommer från H&M 



Charm är att få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga

Hej! Vilket fint väder vi börjar få här i Stockholms området. Man börjar få ett hopp om att våren snart är här.



Kom precis hem från stinsen har gått runt där med mamma och kollat runt och fikat. Fick med mig en del grejer hem .



Jeans Shorts från MQ





Linne från kappAhl





Randig tröja från MQ






Linne från MQ





Kofta från VILA





Sjal från H&M




Puder och hårspännen från H&M


Ikväll kommer Anna och Henrik. Det blir Tacos, melodifestivalen och en massa snacks. Hoppas du har haft en bra dag och får en underbar kväll.

Pussar / Louise


Med en doft av lavendel.

I rummet har det spridigt sig en svag doft av ros, liljekonvalj, lavendel och kaka. Alla ljusen på rummet är tända. Rummet är städat och jag sitter i sängen och dricker en kopp te med smak av vanilj.


Ha en mysig kväll. Puss/ Louise


Att slösa bort tid är en viktig del av livet.

16 dagar kvar till Thailand och 83 dagar kvar till studenten, det är så sjukt! Vart tar tiden vägen?


Tänk om 16 dagar så är jag verkligen på väg, på väg till ett paradis. Och om 83 dagar så kommer jag aldrig mer behöva sätta in min fot i en skola mer. Det känns verkligen inte som jag gått i gymnasiet i tre år. Det känns som jag gått en termin. Men ändå har man vart med om så mycket! Både glädje och sorg har funnits under åren. Dagen som man längtat efter så läge är snart här och jag vet inte om jag är beredd än?!


 


Jag och Johanna när vi fått våra mössor.


Den som alrdig lever nu, lever aldrig. Vad gör du?

Imorse när klockan ringde på kvart över fem så var jag pigg men jag sov i en kvart till innan jag steg upp för att ta en dusch. Kändes skönt att gå upp utan att vara så trött så ögonlocken slås igen och man är tvungen att ha lampan släckt i badrummet dom första minuterna.


Det var konstigt att jag var pigg i morse för har vaknat ett par gånger i natt och varje gång jag har vaknat har det känts som att jag bara har legat och stirrat i taket hela tiden.





Idag kände jag även på mig att visa i klassen skulle vara hemma, och mycket riktigt när jag kom till skolan och lektionen var igång så var dom jag hade tippat på stannat hemma. Börjar man känna sin klass så väl så man kan räkna ut vilka som ska vara sjuka? Haha


Nu ska jag göra läxan till i morgon. Och sov gott kära du! Pussar/ Louise


Alla använder samma ingång till livet och samma utgång.

Då var det skola igen efter en veckas sportlov. Känns inte kul att sätta mig på tåget alls och åka dit. Men om 19 dagar sitter jag och Annika på ett plan till varmare brädgrader. Där stranden är vit, havet är turkost, där palmerna vajar och solen bränner på ens hud. Jag längtar och jag kommer aldrig vilja åka hem!





Ha en bra dag, kyss/ Louise

 


Du strålar gul, jag skrattar blå

Idag har jag hunnit gjort en hel del. Jobbat, fikat med Mikaela, vart hos henne ett tag, åkt hem, bowlat med Mikaela och Fabbe och nu är jag hemma igen.

 

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på luftslottet som sprängdes. Och försöka att inte somna som jag gjort dom andra två gångerna jag kollat på den.


Hoppas du haft en bra dag! Puss/ Louise


Men du var aldrig, du kommer aldrig vara min

Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle


Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine


Lyft fram minnen av glädje, kraft och lycka

Alla kläderna kommer från H&M


När jag inser hur lätt vi kan förlora det vi har

Känner mig tung i huvudet, har tagit en alvedon och nu ska jag ta ett varmt bad.


RSS 2.0