Att lära sig konsten att leva är en livslång uppgift.

Sitter och drömmer mig bort och kollar in en massa Thailands bilder och boende på datorn. Gud så skönt det skulle vara att få åka det.


Men Louise?! Du ska ju åka dit med Annika om två månader!! Fattar det inte en….



/ Louise


Jag blir hellre hatad för den jag är, än älskad för den jag inte är.

Det var skönt att gå och lägga sig igår utan att behöva ställa klockan. Annika var hemma hos mig igår kväll vi åt middag, glass, maränger och en massa godis.


Skolveckan har varit bra. Men igår morse kändes det som om alla var sura på mig. Jag kanske har gjort något. Vart negativ, sagt något dum, bara vart jag?


Jag har en dålig känsla i mig just nu. Kan inte sätta fingret på det men något säger mig att allt inte står rätt till. Kanske ska gå och gräva ner mig en vecka eller två? Göra något otippat, hoppa av skolan resa bort från Sverige och aldrig mer komma hem. Tror jag kör på den.


 

Svart

Ha det bra alla! Pussar/ Louise


Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har



Melissa Horn - New york

Det som kommer från hjärtat - går till hjärtat




Vill ha! Allt kommer från H&M.


Den som inte väljer har ändå valt.

I soffan sitter jag, kusiner, farbror, bror och föräldrar. Robinsson vissas på tv och i reklamen ska man hålla upp ena handen tills den tar slut. Jag gav upp tillslut, jävligt jobbigt.


I rummet på skrivbordet har jag en bild på min morbror Björn. Bredvid fotot står en knippe tulpaner och ett ljus. Det ser ut som en minneslund.



Igår hade jag 19 års fest/ tjejmiddag. Blev riktig lyckat!!! Så får bjuda in alla till mig snart igen! Efteråt drog jag, Alex och Annika ner till V – tunna. Jag träffade på lite folk jag kände. Imorse när Annika ringde och halv väckte mig fick jag panik och frågade hur mycket klockan var. Jag trodde för ett kortögonblick att jag skulle åka och jobba på Sibylla men hade försovit mig.

 


Ha en bra kväll! Puss / Louise


Ångra aldrig det du har gjort - Utan det du inte gjort.

Då var man 19 hela år. Sista gången man fyllde tonåring.

 

Har fått en massa fina presenter! En ny kamera, digitalfotoram, underkläder, spel (Tjejmiddag och Hur fan visste du det?), Mateus fat, personlig almanacka och pengar.

 


Har vart ledig idag och är även det imorgon, skönt! Även fast jag bara gått i skolan en och en halv vecka så känns det som att jag har gått MINST 5 veckor.

 

Men om 66 dagar sitter jag och Annika på ett plan på väg till Thailand. Ska bli så jäkla skönt! Älskar, älskar, älskar, älskar Thailand!


  


Hotellet vi ska bo på. Honey Resort Kata, Phuket. Ving


Ska lägga mig i sängen och titta på film nu. Tack för alla gratulationer på Facebook!


Pussar/ Louise


Den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst - Utan den som levt var minut.



Melissa Horn - Kungsholmens Hamn


Då har det hänt igen. Det där hemska som inte borde få hända. En kille14 år omkom idag då han blev påkörd av tåget. Tankarna går till pojkens familj ikväll. Jag vet inte vad jag skulle göra om det var någon som jag känt. Det är så fruktansvärt, fruktansvärt hemskt.



Ta hand om er. Berätta för dom du älskar att du gör det. Tala om för dom du gillar att du gillar dom. Var rädd om dina vänner, familj och dom som står dig nära.


Love / Louise ♥


Så länge man inte ger upp har man inte förlotat.

Idag har jag och Annika gjort det sjukaste på länge. Men först ska jag bara ta upp en sak en gång för alla.


Det är många som klagar på vad jag skriver i bloggen och min status på facebook. På bloggen är jag för negativ och på facebook förstör jag världens barn. Om ni nu blir så upprörda av vad jag skriver så tycker jag att ni ska sluta att läsa. Lägg energin på något bättre än att gå och tänk på vad jag slänger ur mig.


Så bestäm själva nu läs min blogg om du tycker om att läsa den. Läs min facebook status och tyck att det är rolig. Eller lägg tiden på något annat som du tycker om! Då du inte behöver gå och bekymra dig över vad jag skriver.


Nu till det sjuka. Jag och Annika bokade en vecka till Thailand ikväll! Ni hörde rätt! Thailand, Thailand, Thailand, Thailand, Thailand!  En vecka i paradiset!


 



Love/ Louise

 


Det finns ingen som vet om natt blir till morgon. Ingen som vet om morgon blir till dag.

Har lagt mig i sängen. Under mitt nya täcke som frasar härligt varje gång man rör på sig.

 


Tänkte lite för en stund sen när jag kom in på en persons blogg. Att det är synd att människor ska ändra på sig så mycket. Eller det är bra men inte när det går för långt till den dåliga sidan. Att folk som har varit som en i familjen som sov över i jämna mellan rum hos oss har under åren försvunnit. En person som alltid vart glad som har fått en att skratta en hel dag har gått till att knappast säger hej till en längre.  Men ska väl inte säga att man är bättre själv.


Men jag tycker att det är tråkigt. Det blir så tomt när en person lämnar roliga spår efter sig jämt.


Love/Louise ♥


Tänk på vad du säger så du inte säger vad du tänker.

Skola idag har varit rolig. Eller nja, jo det har varit en bra dag. Och som vanligt så spårar vi och skriver massa skit på facebook. Men det gillas enormt.


Efter skolan åkte jag hem till Annika där vi åt fruktsallad och sedan var vi och Mikaela så duktiga så vi åkte ner på spinning. Det var riktigt bra musik till så man blev riktigt taggad.


Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och om någon vill så kan dom få låna min lillebror ett tag fram över! Varsågod!


Puss/ Louise


Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad.

God morgon!


Nu är jag i underbara skolan och ska snart ha floristteknik.



Igår hände två roliga händelser så tänkte att ni skulle få veta dom.



Händelse 1:
Klassen sitter och pratar på lektionen när våran lärare Niklas ringer till våran gamla lärare Sara. När han säger hej tystnar hela klassen för att få höras Saras röst, haha.



Händelse 2: Jag, Alex
och Malin sitter på bussen när en tjej sätter sig framför Alexandra och ett hårspene från hennes hår flyger på Alex, det fick ett resultat genom att jag skrattade resten av buss resan hem.


KUL, KUL, KUL!!!


Love / Louise


En vän är någon som vet allt om dig. Och fortfarande tycker om dig.

Tänk om livet ändå vore som en ända stor musikal. Alla dansade fram på gatan och sjöng. Vad alla skulle vara glada då! Varje gång man öppnade munnen kom sköna toner ut.





Vill ni veta en hemlis? När jag går själv hem från tåget så brukar jag låtsas att livet är en musikal. För då är det ingen tyst Louise som går på gatan hem. Det är en sjungandes och dansandes Louise. Så nästa gång du åker förbi ett pucko eller hör någon som skriker ut sånger så kan det vara jag!


Love /Louise


Ta mig till kärleken

Gått i skolan och varit aktiv, tränat och vart duktig, försökt att installera in min mobil på datorn så att jag kan få in musik. Det gick mindre bra är lika arg som jag är när jag går ifrån samhällskunskaps lektionerna.


Kyss/ Louise


Det kommer kännas just som regnet när det faller ner

Då var första skol dagen avklarad. Den ny florist läraren är faktiskt en kille och han verkar trevlig har inte haft honom än. Men det blir nog bra.


Sitter och spanar runt lite på Thailands ♥ resor funderar seriöst på om jag ska dra med en kompis till Thailand i två veckor. Ena veckan på sportlovet och en vecka från skolan. Skulle vara underbart skönt, men det är väl bara önsketänkande. 



  


Musik som spelas i öronen just nu: Vadadi – Forgive me.


Sov gott alla. Upp klockan sex imorgon igen. Kyss/ Louise


Jag vet att det är lågt att be men jag skiter i de!

Dagens roligaste: Jag sitter bredvid Henrik när vi fikar. Han börjar skratta åt mig och jag stoppar då in min bulle i hans mun.


Hans tillstånd:
I chock


HAHA


Det var evighetssekunder, tre korta andetag, hela livet vände, vem valde? Inte jag.

Då börjar allvaret snart igen. Det ända jag ser fram i mot med att börja skolan är och se vem som kommer ny som florist lärare och träffa alla kompisar. Jag hoppas att det kommer någon bra. Eller, jag bryr mig inte för jag orkar inte lära känna någon ny och vara trevlig. Eller om jag ska vara ärlig var jag inte särskilt trevlig när Anna kom in som ny heller. Det var bättre för helt enkelt!


Jag hoppas att den sista terminen i alla fall blir bra, rolig och givande.  Jag antar att ångest kommer dyka upp ju färre dagar det är kvar till studenten. För var händer efter den?


Love/ Louise ♥


Och jag vet, jag vet, jag vet, nån måste börja ge

Varför slutade vi leka med varann
Varför slutade vi skratta
Du är du och jag är fortfarande jag
Så vad är det då som fattas


Det är på minnena som vi lever
Men snart så har de suddats ut

Skulle vart någontig, på någon helt annan plats, skulle vart någon helt annan stans.

Ta mig tillbaka! 3 år sen idag.





Helt jävla underbart!


Det är bättre att göra fel än att inte göra någonting alls.

Jag känner mig dålig. Dålig för att jag aldrig skriver. Men jag antar att jag behövde/ behöver en paus. En paus från skolan, en paus från bloggen en paus från den vanliga vardagen. Men lovet börjar närma sig sitt slut och jag ska börja skriva igen.




Love / Louise


RSS 2.0