God natt, sov gott och dröm söt!

Hej!

Idag är det onsdag .
I morse vaknade jag klockan 08:05 utav att jag drömde en väldigt konstig dröm men hur som helst så fick jag väldig dåligt samvete när jag vaknade upp för att jag hade gjort något dumt i drömmen!


Sen åktejag in till Täby med Mikaela där vi åt lunch och sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Sen drog vi hem till Mikaela och kollade på film. Så det var en trevlig dag!          Sen så har jag faktiskt varit på bio också med mamma, pappa, min lillebror, mina två kusiner och min farbror och hans tjej. Vi var och såg på ett öga rött. den var rätt så bra men det var bara vi som kollade på den så det var lite tomt inne på biografen!   


Men nu ska jag gå och kolla på film. Men skriver mer imorgon.

image50

             God natt, sov gott och dröm söt! Pussar och kramar/ Louise <3


Bara massa Thailand!

Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand. Louise älskar Thailand! <3


Jag vill till Thailand nu!


image40image41image42

image43image44image45

image47image48image49


Hej!

Hej!


Idag har jag mamma, pappa och Marcus varit i Täby centrum. Marcus fick ett par byxor och en tröja och sen gick vi åt. När vi sedan åkte ner till Vallentuna så kom vi såklart in på det här att få grejer och mamma sa du Louise har fått dubbelt så mycket kläder än Marcus och då sa jag men det är väl inte så konstigt jag är ju fyra år äldre än vad Marcus är och sen satt pappa och Marcus och jag och gapskrattade. Men mamma tyckte inte alls att det var roligt och sa men jag menar nu i sommar men det kan jag säga att det inte stämmer!

Idag hemma hos farmor så var min kusin Olivia där och hon har blivit så gullig! Och sen var jag och spelade bowling med Anna, Mimmi, Henrik, Marcus och Max. Så det var kul

Men nu ska jag dra.



Pussar och Kramar/ Louise                  


Lov

Det är tisdag morgon och det är äntligen lov!


Igår var jag på IKEA och dom hade massvis med julpynt man börjar längta till jul nu gud vad mysigt med tända ljus och snö. När vi åkte hem i går tänkte jag gud va gott det skulle vara med lussebullar och när vi var på ICA så fanns det lussebullar, mmm det var så gott!

image37image38



Nej men nu måste jag klä på mig ska åka ner till Vallentuna. LOVAR att skriva mer sen!



Pussar och kramar /Louise


Arg

Nu är Jenny arg på mig!

Pussar och kramar/ Louise

Längtar

Onsdag 2 dagar kvar tills det är lov JIPPI!   Fy skäms på Jenny. Hon var så jävla taskig igår men de tycker inte hon tror jag. Så det jag har lärt mig av henne är ställ inte upp för Jenny för hon gör inget för dig!



Isa som är florist lärare här i skolan och hon har varit utomlands men nu har hon kommit hem och hon är så brun. Så nu längtar jag ännu mer till Thailand! Mitt underbara Thailand. 

image34



Jag måste bara säga att jag tycker synd om Alexandra som går och har ont i magen hela tiden. Lider med dig! 

image36

Idag då ska man träna vet inte. Jag och Manne tummade på att han skulle hänga med mig på Affro Power Dance och det vill jag men om han hänger med mig på det så måste jag gå på boxning med honom och det frestar ju inte så särskilt mycket måste jag säga. Men får se om jag ska träna idag kanske kan gå på något annat pass affro power dansen börjar så tidigt. Men jag får se vad som händer.     Snart ska jag ha matte och jag vill inte ha matte. Tänk er och sitta och ha matte i två och en halv timme inte kul kan jag säga.




Aja... men nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva.  Så jag skriver mer i kväll kanske får se.


Pussar och kramar/ Louise


Dikt

Idag när jag åkte tåget hem så läste jag en dikt.

Ett ensamt barn, en flicka
Står i trädgården, Hon torkar snor
på klänningen, vill inte
bli fotograferad, vill bli sedd


Jag tycker den var bra. Men nu ska jag äta.
                                                                             Pussar och kramar/ Louise


Äntligen hemma!

Klockan är nu 15:55 och jag är äntligen hemma! Ska gå och duscha nu.


Vad har jag lärt mig idag? Gör det du själv vill det blir mycket bättre så!



                                      Pussar och kramar/ Louise


Ledsen

Klockan är 13:42 mitt tåg gick 13:37 och skulle jag ha tagit det tåget så skulle jag kunna åkt hem till mig själv i stället för att sitta och vänta på nästa tåg som går mot Kårsta. Men tack vare Jenny sitter man nu här i skolan och måste vänta på nästa tåg. Och det tåget går inte till kårsta så då måste jag sitta och vänta på mitt tåg eller så får jag vänta på pappa som slutar klockan fem eller så åker jag till mamma jobb får se. Jag som ville åka hem och duscha men nu blev det ju inte så i alla fall. Ska dra mig till tåget om ett tag så skriver mera sen.



Pussar och kramar/ Louise


Thailand

Hej!

Idag är det måndag igen. Och nästa vecka är det lov, det ska bli riktigt skönt. Även fast det är rätt så roligt i skolan så längtar ja som bara den till lovet. Tänk vad skönt att få sova. På morgonen går jag upp vid sex tänk om man kunde få gå upp vid halv sju, sju skulle vara riktigt skönt!


Jennys och Maries kompis Sandra är i Thailand ni kan ju gissa om jag är avundsjuk? Ni som känner mig vet att jag är helt galen i Thailand. Jag var där i vintras och jag har blivit helt besatt av Thailand haha. Varje dag så är ja inne på ving.se och kollar resor och gör jag inte det så kollar jag i Ving katalogen. Thailand är verkligen ett stort vackert paradis!

image26image27
Här är några bilder från Thailand i vintras. Phuket Bangtao


image28image29image30image31image32image33

Här är bilder från ön Koh Yao Noi som tillhör Thailand som jag har spanat in och vill åka till.

Nej, nu ska jag försöka plugga spanska


                                                                            Pussar och kramar/ Louise


Jag hade inga hål!

Nu har jag varit hos tandläkaren och jag hade inga hål. Så jag belönade mig själv genom att köpa en tandborste och en tidning.
image25

Imorgon får föräldrarna komma till skolan och binda höstkransar med hos så då kommer mamma och pappa och min lillebror tror jag. Min lillebror Marcus har börjat chatta med Alexandras lillasyster Evelina som är lika gammal som honom. Så idag har dom ringt till varandra och mobilen piper hela tiden men nu så är den äntligen tyst.


På lördag ska jag på bio med min mamma, min lillebror, min morbror och hans tjej. Jag har inte träffat honom på jätte länge. Så det ska bli trevligt. Vi ska kolla på den nya filmen Råttatouille. Vi får se om den är bra.




image24               



Pussar och kramar/ Louise


Min bästis i skolan

image23
Min snälla kompis Alexandra <3

Ska till tandläkaren.

Torsdag idag.


Idag så har vi visat upp våra projekt som vi har arbetat med nu i några veckor på floristtekniken. Dom blev väldigt coola. Så alla i skolan fick kolla på våra projekt och så bjöd vi på äpple och päron cider.

Nu har jag rast och sitter med mina kompisar. Men vi är inte så sociala alla sitter framför sina datorer. Idag ska jag till tandläkaren något som jag inte ser fram i mot! Har man tandläkare skräck så har man. Försäg så är det bara en vanlig kontroll. Men nej jag vill inte gå dit.





image22
Här är vår  jätte fina matta som jag och min grup har gjort




Pussar och kramar/ Louise  


Älskar

Min kompis Jenny <3

image21Jag älskar dig!

Frågor till mig själv.

Hur mår jag idag?
-Jag mår rätt bra eller jag mår bra.


Vad ska jag göra idag?
-Jag ska ta tåget till Vallentuna och sen ska jag sjunga i kyrkan med gospel kören. Haha!


Vad gör jag nu?
 -Har rast och sitter och äter på en smörgås. Men sen ska jag ha engelska och vi kollar på en skit dålig film.


Vad har Main och Caroline gjort?
 -Caroline har färgat Malins hår brun/rött.



Nej nu kommer jag inte på något och skriva. Skriver mer sen!


               Pussar och kramar/ Louise


Grå dag

Grå dag!

Idag har jag inte gjort någonting alls. Vaknade av utav att min lillebror spelade bandy inomhus. Åt frukost, städade, ringde Alexandra hon skulle hyra film med pojkvännen. Ringde till Jenny frågade om hon skulle med och simma hon sa då såklart nej, fråga då om vi skulle gå på bio, eller hitta på något annat nej svarade hon då också hon orkade inte ( som vanligt!), ringde till Marie mobilen var avstängd (som vanligt får man aldrig tag på henne!). Kolla på tv, hoppade in i duschen och sen ringde jag upp Erica det var det ända som var roligt idag. Eller det var kul och prata med Alexandra också.



Pussar och kramar/ Louise


Tänder ljus

Nu är klockan 9:36 och det är fredag kväll. Har precis kollat på idol. Favoriten är Daniel tror jag.


Idag så har jag varit i skolan vi har haft floristteknik hela dan och jobbat med vårat projekt. Det är kul men man börjar bli rätt så trött på det nu. Efter skolan drog jag in till stan till mammas jobb och var där i 10 min sedan så gick vi till Kungsträdgården där det var protest mot gatuvåldet. Jag tycker det som har hänt är riktigt hemskt.
Jag kan inte fatta hur man kan vara så otroligt dum och gå slå ner en person! Jag tycker att Anton gjorde en otrolig bra insats det visar verkligen att han tyckte om sin kompis. Det var en bra protest men man hörde inte riktigt vad dom sa, det var lite synd tyckte jag. Det var olika personer som stod och pratade, sedan blev det en tyst minut och sen sjöng Shirley Clamp. Efter det gick jag och mamma och kollade lite i Sture gallerian. Och sen åkte vi hem.


Skönt med helg igen!

Imorgon ska vi åka och gratta min kusin som har fyllt ett år. Och sen kanske jag ska gå till Nova där man hedrar Filip. Imorgon är det ett år sen Filip dog i en moped olycka. Tänk vad ett år går snabbt det kändes inte alls som att det var länge sen det hände.

image18 Tänder att ljus för Riccardo.
image19Tänder ett ljus för Filip.
image20Tänder ett ljus för alla.


Men nu ska jag dra skriver mer imorgon.

                                                                                      Pussar och kramar/ Louise


Spruta

Igår var jag och tog spruta. Stackars mig jag som har sprut skräck men det gick bra och det gjorde inte ont heller. Jag tog mot hepatit A. Jag var i Thailand i vintras och då tog jag än och nu var man tvungen att ta den igen. Min lillebror blev mutad av pappa han ska få en bandy klubba bara för att han tog sprutan. Sist vi tog den blev det ett himla liv när det var hans tur och ta den.    


                                                                                             image17

Idag så händer det inte så mycket. Ska gå och träna Afro Power Dance, men Emelie, mamma och Camilla och så hoppas jag verkligen att Alexandra ska med också!   


Men nu kommer jag inte på något mer och skriva eller jo, jag hoppas att vi inte har matte idag haha... det var allt från mig.


                                              Pussar och kramar/ Louise


Skriver lite

Måndag i dag.

Helgen har varit trevlig. På lördagen var jag i Täby och shoppade jeans, tröja och skärp. Sen på kvällen var det tjej middag hemma hos Therese. Det var trevligt. När klockan var ett gick jag och Marie hem till Jenny och sov där. (självklart var Jenny också med på tjej middan). Igår tog jag det bara lugnt skulle ha åkt och simmat med Jenny, Marie och Emelie men eftersom gym och sim har så sjuka regler ibland så blev det inte så. För om man inte är medlem på gym och sim fick man inte komma in efter kvart över fyra. Så då blev jag sur och så var jag hemma istället.


Idag så var vi inne på en sida som heter searchpet man gör en gubbe och så kan man spara den och så, det kanske inte är så kul men det är jätte roligt att göra en i allfall.
image16Min söta fladermus som jag gjorde!

           
Men nu ska jag äta.

                                                       Pussar och kramar /Louise


Fredag

Idag är det fredag. Helg imorgon!  Sitter i skolan och har rast. Det är en skön dag idag känns det som än så länge i alla fall. Imorgon ska jag på tjejmiddag alltid trevligt det. Idag ska jag inte göra så mycket. Ska kanske vara med Alexandra vi får se. Men sen ska jag bara vara hemma.



Men nu ska jag dra.


                                                                 Pussar och kramar/ Louise


skansen

Idag har vi varit på skansen med skolan. Jag, Alexandr, Caroline och Malin var inne på akvariet och kollade på djuren där. Sen så gick vi till någon trädgård och kollade på blommorna som var rätt så rutna. Efter det så fick man åka hem jag och Caroline gick ett tag i Täby sen gick jag och kollade när Mikaela dansade så jag och Annika satt och pratade lite skit meddans vi kollade på Mikaela.

                                                                                                                       image15


Nu ska jag gå och fika och sen så ska jag ringa till Alexandra.


                                                                                                                       Pussar och kramar/ Louise


Nu är det höst


image13


Idag så har det varit en grå dag. Det syns att hösten börjar komma. Igår så var jag på landet och jag hade inget att göra så jag tog farmors cykel och cyklade 5 km det var rätt mysigt solen sken och det var massa med röda, gula och orange löv på marken. Men idag har det ju inte skinit någon sol det har bara regnat och det är ju mindre mysigt. Idag så började vi med ett nytt projekt i skolan som 3:orna (svanen) och 1:orna (fina) ska göra. Vi ska smycka vår skola. Ni som inte vet så går jag i en florist linje så nu ska vi dekorera skolan så det känns trevligt. Idag fick vi i min grupp Malin, Caroline, Elin, Therese och jag hjälpa dom i 3:ean och dra bott alla björklöv från björkarna som Camilla och Sara hade vart och köpt på morgonen det var mindre kul kan jag säga meddans vi gjorde det fick dom andra ställa ut våra blomsterdäckorationer.




Idag ska jag och mamma gå och träna body pump på gym och sim det är jobbigt att åka och träna men det är kul när man väl kommer dit och man känner sig så fräsch efteråt. Så jag ska försöka få med mig Alexandra också!

Sitter och lyssnar på en jätte fin låt som Jenny har på sin press där hon har skrivit om mig!
 Väldigt fint skrivit Jenny <3

                                                                                                                image14



Men nu ska jag göra annat.

                                                                           Pussar och kramar/ Louise


RSS 2.0