Underbart

image70image71image72
Klockan är 4:29 den är ungefär 10:29 i Thailand. Mormor och Fredrik landade för ca 4 timmar sedan tror jag! Dom har kommit ner och känt den härliga luften och värmen. Kommer så väl ihåg när jag landade man var spänd man gick ut och luften var helt fuktig och man fick en glad känsla inom säg. Gud vad jag längtar ner ditt nu!


Pussar och kramar/ Louise


Fy fan för Andreas.

Hur fan röstar svenska folket? Daniel åkte ut från idol hur fan kan det hända? Fy fan, fy fan för Andreas han borde ha åkt ut för så länge sen. Nej, fy fan säger jag bara! Han skulle ju ha kommit till final!

image69

Pussar och kramar/ Louise


Lämna mig här hemma bara.

Vad tänker mormor med? Hon ska åka till Thailand imorgon (lördag) och ska lämna mig här hemma! Oretvist är vad det är. Jag vill åka med! Fredrik ska också dit min morbror hon var väldigt lycklig. Förstår det hur många vill inte åka dit? Aja... Trevlig resa får man väl säga då. 
                                                                                                   
                                                                                       image66

Idag har det varit en bra fast seg dag . Det började med att jag gick upp klockan 7 och då hade jag 45 min till bussen kom. Gick ner till bussen och stod där och väntade men ingen buss kom så fick lite panik och försökte ringa till Alex men hon svarade inte så jag ringde till mamma och hon kollade upp på jobbet när tåget kom till mig. Sen la jag på och försökte ringa till Alex igen och hon svarade och då var jag lite smått sur och hon satt och åt frukost och tyckte det var lite konstigt och hon frågade vad jag gjorde och jag sa att den jävla bussen kommer inte och då sa Alex det är inte så konstigt bussen går inte förs om en timme så jag hade kollat fel på klockan men det ordnade sig sen. Vi var inne i stan med skolan och kolla in olika blomsteraffärer och det. Var och kollade på NK:s julskyltning också det var så fint!

image67image68


Men jag måste gå nu med skriver kanske mer sen.

                                                                                           Pussar och kramar / Louise


Usch

En månad kvar till lov.   Har precis "ätit lunchs" rå kyckling blev det vågar man äta det eller? Jag gick och frågade Linnea om det var bra att äta rosa kyckling hon ville se på den och sa den blir så när man värmer upp den jag tror inte det är någon fara. Nej, vi åt inget salas och en hård macka. 

Vet inte vad jag ska skriva. Känns som att alla är lite trötta, sura, arga och deppiga?

                                                                                        image65
           

Nej usch hej då!

        Pussar och kramar/ Louise (en elak flicka som vill vara som Alex)


Ett tag sen jag skrev....

Nu var det rätt så länge sen man skrev. Sist jag skrev var jag jätte sur på mamma. Jag skrev att det skulle bli kul och träffa Erica. Var det kul då? Visst det är alltid kul och träffa henne men jag vet inte riktigt om det var så jätte kul. Förlåt om du läser det här! Men allvarligt vi sa inte ett ord till varandra. Du verkade mest vilja vara själv med Jesper. Men du kommer den 23 till mig ensam med din pappa så det ser jag fram emot. 


 Nu har jag engelska men Elsa är sjuk så det blir ju inte så mycket gjort precis. Idag är det öppet hus i skolan. Alexandra, Elin, Theresé och Helene ska stå. Elin och Theresé och Alexandra är kompisar eller Alexandra är ju min kompis men okej dom är också kompisar men Helene hur har dom tänkt där hon pratar knappast med hos och verkar inte ens tycka om hos med hennes blickar hon kan ge till somliga i klassen när dom pratar.   Men jag ska åka till skolan än då tror jag. Vår blomsteraffär öppnas idag så du vill man ju hit och kolla.


Igår så var jag och tränade med Annika det var jätte kul! Jo, imorgon ska jag klippa mig äntligen! Ska klippa mig kort tror jag eller till axel höjd. Imorgon har jag kör också. Hinner sjunga ett litet tag hoppas jag. Ska ha advent konsert den 2 december så det gäller att lära sig låtarna nu.




                                                                       image63
  
Men nu ska jag plugga lite.

                                                  Pussar och kramar/ Louise


Dum i huvet?

Idag är det lördag riktigt skönt som vanligt! I går i skolan så gjorde vi massvis med jul dekorationer inför öppet hus i skolan och så öppnar vi våran blomsterbutik också. Nu har vi massvis med fina saker som vi kan sälja.


Idag så har mamma, pappa vart och kollat när Marcus spelade bandy, men jag var hemma vill inte kolla när han spelar bandy det är riktigt tråkigt! Dom kollade nästan aldrig när jag hade bandy match så varför ska jag kolla på honom? Jag var ensam hemma riktigt skönt få lyssna på musik utan att mamma ska få damp. Men när dom kom hem så sänkte mamma jag höjde lite och sen fick jag stänga av den så jag släkte lampan i köket för jag kanske inte vill ha den tänd men då blev man ju kallad för att vara dum i huvet och massa skit bara.

Snart ska jag åka till min kompis Erica som har kommit upp hit till Stockholm med sin kille och ska hälsar på hennes på hennes pappa. Så då ska jag och familjen dit och äta middag. Erica och jag har känt varandra sen när vi var ny födda men när vi skulle börja sexan så flyttade hon ner till Skåne med sin mamma.


Men nu ska jag fixa mig lite.
                                               Pussar och kramar/ Louise


Hur vet man om det är ett snabb tåg?

Hej, hej! Idag är det tisdag då. Skrev tidigare idag att jag inte vill ha spanska men det gick faktiskt bra jag måste rekena att jag jobbade på riktigt bra idag! En liten pinsam sak var att spanska läraren råkade läsa vad jag hade skrivit men hon sa inget. Imorgon är jag ledig, riktigt skönt måste jag säga! Men jag har samtal så jag måste ändå åka till skolan. Men man slipper ju engelska och matte.


Det har snöat massvis idag det ser riktigt mysigt ut ute när man sitter inne i värmen men när man är ute så är det genast mindre mysigt. Idag hade vi gympa och den slutade klockan 11 så vi gick till tåget och skulle åka till skola. När vi hoppar på tåget säger Alex det är säkert ett snabb tåg men det stod inget på det så vi hopade på. Och det var så klart ett snabb tåg så jag och Malin fick hoppa av på nästa station meddans Alex och Sofia satt kvar för dom läser inget språk så dom åkte hem. Men det kom ett till tåg så vi hoppade på det för att åka tillbaka och hoppades på att det skulle stanna vid skolan. Självklart så gjorde det inte det så vi fick gå från Åkersberga Centrum till skolan. Okej det är inte så långt det kan vara 1-2 km men när vi kom till skolan var klockan 12 och vi hade då en halv timme på oss at byta om och äta mat stressat måste jag säga! Men nu vet vi det till nästa gång.



Men nu ska jag gå och äta lite mat.

                                                      Pussar och kramar/ Louise


Skulle bara lägga in en bild.

Hej sitter och väntar på att spanskan ska börja vill verkligen inte ha spanska! Aja men, men det är som det är.  


Skulle bara lägga in en bild i går när vi målade i skolan.



                                                                   image62

Ha det bra! Skriver mer sen.
                                                   Pussar och Kramar/ Louise


Söndag morgon.

Söndag morgon. Ska vara i kyrkan nu för att sjunga men mår inte riktigt bra för det så fick vara hemma idag. Hoppas det går bra för er andra lycka till!


Inatt har jag drömt riktigt skumma drömmar vaknade mådde riktigt illa kunde inte somna om på ett tag. Men nu sitter jag här och har städat rummet lite.
                                                                                                                                                  image61
I fredags var det idol och Christoffer åkte ut. Nej, hur kan han åka ut när Matthias och Andreas är sämre.
 På talan om Idol så måste jag och Alexandra kolla om det finns idol biljetter kvar! Jag hoppas att Daniel eller Marie vinner idol!        


Vad händer idag då? Ska bara vara hemma och ta det lugnt och sen ska jag åka till farmor och farfar ikväll det är ju fars dag i dag så då ska pappa gratta farfar. Orkar inte följa med och grattar morfar. Var hos morfar igår grattade Ingela som har fyllt 50 och min morbror Daniel som fyllt 20. Dom var i Egypten när dom fyllde år dom åkte på Nilen en vecka och bodde på hotell den andra veckan. Dom var åtta stycken som var med och alla blev magsjuka den veckan dom åkte på Nilen. Och slutsatsen för det blir då åk aldrig på Nilen. Men om dom får bestämma så skulle dom kunna åka där en gång till och strunta i och bo på hotell det kan jag inte fatta!


image60


 

Det är snö ute nu igen föresten. Och om jag inte minns fel så var det snö ute föra helgen också.



Men ska kolla lite på tv och ta det lugnt nu.

                                                                       Pussar och kramar/ Louise


Blev en bra dag!

Fredag i gen riktigt skönt! Morgonen började inte så jätte bra precis. Mådde skit illa trodde att jag skulle bli sjuk med tanke på att jag mådde illa igår också men det var bara magkatarren som spökade lite mer än vanligt och det har den inte gjort på länge. Eller visst jag mår illa varje dag men inte så illa. Men mådde bra när jag kom till skolan som tur var! Men dagen blev bra! Idag skulle vi göra blomsterbuketter och så skulle vi rösta fram dom tre bästa och min kom på tredje plats det var kul!


image56image57image58

Nej men nu börjar idol så ska gå och titta på det. Skriver mera sen!

                                                                                            Pussar och kramar/ Louise


Deppigt?

Vet inte vad jag ska skriva! Men är i skolan har precis haft matte prov. Mår bra eller lite deppig vet inte varför men måste säga att det är deppig stämning i klass rummet just nu. Snart är det helg det är bara två dagar kvar i skolan och det är rätt roliga dagar imorgon har vi svenska men läran är sjuk så det kan bli inställt men efter det har vi floristteknik och på fredag har vi floristteknik hela dagen. Idag ska jag åka och träna kanske vet inte riktigt har så jävla mycket träningsverk i benen får se hur det blir med träningen i dag.


Men nu måste jag dra!  

                                        Pussar och kramar/ Louise


Har tänkt.....

Har börjat i skolan igen efter en veckas lov. Men idag har det ändå vart en skön dag vi har varit på Nordiska museet. Och sen var vi ute och vandrande runt hela Djurgården och sen drog jag och shoppade lite. Åkte sedan till mamma så åkte vi hem tillsammans.


Jag har tänk väldigt mycket på lovet på en person. Det är en person som inte verkar tycka om mig och jag tycker inte om hon/han heller. Jag tänker inte säga vem det är, men det är en inom släkten eller egentligen så hör den personen inte in i släkten men den är ihop med en från vår släkt men hur som helst så gillar inte hon/han mig. Jag vet inte varför men hon/han säger ju de ju inte men hon/han visar så tydligt på sitt kroppsspråk och hon/han säger inte så snälla saker heller. Men då kom jag och tänka på att jag är också rätt så duktig på att göra det tror jag men nu ska jag sluta upp med det!


Nej men nu ska jag dra.... Ha det bäst!

                                                                     Pussar och kramar/ Louise


Snö ute.

I går natt när mamma kom hem sa hon att det snöade ute. Och i morse när jag gick upp så låg det massvis med snö på marken . Det ser så mysigt ut ute. Tänk er när det blir lite mörkt och så är det snö ute och lite tända ljus inne gud va mysigt.

                                                         image55

Vad händer idag då? Vet inte riktigt men i kväll så ska vi ha gäster hemma, det ska bli kul. Malva och Nils som jag har suttit barnvakt åt kommer till hos idag och som är super söta.



Men nu ska jag gå och fixa mig!

                                                         Pussar och kramar/ Louise


En rolig kväll!

Igår var jag inne i stan det var riktigt roligt! Vi gick runt och kollade i affärer åt på Mc Donalds och sen åkte vi till hem och gick till ICA jag och Marie köpte en Ben&Jerry´s glass meddans Jenny köpte en vanlig Daimstrut. Men jag och Marie hade nog ännu roligare när vi kom hem till Jenny. Jenny var inte så social eller det var hon väl mot dom som hon satt och pratade med på msn men inte mot oss. Och det finns inte så mycket och göra hos Jenny så jag och Marie fick underhålla hos själva och det gick riktigt bra måste jag säga. Det var en rolig kväll!

image51Köpte en present till min lillebror!

image52image54


Idag då är det Fredag och snart börjar skolan igen. Anna har varit här men hon skulle åka och kolla ögonen så hon kommer tillbaka sen när hon är klar hoppas jag.


Men skriver mer i kväll kanske.
                                                     Pussar och kramar/ Louise


Skriver lite

Hej alla!


Snart är lovet slut inte så kul man skulle behöva va ledig några dagar till! Snart så ska jag åka ner till tåget ska in till stan med Jenny och Marie. Åhhh fick skolkatalogen i går det var kul!


Nej nu måste jag fixa lite så jag hinner ner till tåget!

Pussar och kramar / Louise


RSS 2.0