Dagens låt.



The Cure - Friday I'm in Love

IG

Har matte verkligen jätte kul! Förra året så var det två stycken som fick G i matten jag tror inte att det är eleverna som det är fel på. Visst kan jag hålla med om att vi var rätt latta men om läraren skulle ha givit oss en planering och brytt sig mer så skulle några till kunnat få G. jag har aldrig haft IG i matte förut jag kanske inte är bäst på matte men jag har aldrig vart nära IG. Så nu är vi tre elever som sitter här själva i ett klass rum utan lärare och försöker plugga upp hos till G.  


Aktiv i bloggen?

God morgon!


Idag tänkte jag försöka vara aktiv här i bloggen, wish me good luck!  


God natt!

Nu ska jag sova.

God natt alla! Pussar och kramar/ Louise

Dagens låt.



Celine Dion - My heart will go on

Det är inte okej!

Idag var jag duktig och tränade det blev ett sim pass på en halv timme och sedan gick jag hem till Marie och det tar ungefär en halvtimme om inte mer. Jag kände mig duktig tills jag och Marie blev hungriga då cyklade vi ner till centrum och köpte oss en varsin pizza och en Ben & Jerry´s glass fick följa med hem. Det är INTE okej!


Har lekt hemma hos Anna.

Nu har jag vart och lekt hemma hos Anna. Vi ritade, stickade och kollade på Pelle Svanslös, Svenssons Svensson och lite på Lena och Orup. Nu är jag hemma igen.


Ha en fortsatt bra kväll!

Pussar och kramar/ Louise


Leka

Jag har jobbat och det gick bra! Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och sen ska jag ringa till Anna och fråga om hon vill leka med mig idag tror jag.


Pussar och kramar/ Louise


Ångest

Jag har ångest vill inte jobba!

Dagens låt.



Marie Fredriksson - Tro

Myggor

God kväll!


Emelie, Marie och Anna åkte hem för en timme sen ungefär. Vi har ätit en massa så nu behöver jag inte äta på en vecka och jag menar allvar. Vi spelade lite spel och sminkade och fixade lite fina frisyrer på varandra också. 


Nu har jag tussen myggor i rummet men det gör inte så mycket för jag har aldrig fått något myggbett. Dom bitter mig men jag får ingen kliande bett utav dom, men det tackar jag gudarna för.



Gick runt lite i Täby idag också fick med mig hem ett par knästrumpor med band som var söta och en lika söt väska.Imorgon ska jag jobba. Hoppas på att det går lika bra som det gjorde igår annars så kommer jag bli ledsen!


Nu ska jag kolla på en bra film är trött efter veckan som gått. Sov gott alla!

Pussar och kramar/ Louise


Tänk er....

Tänk er ett rum med gammaldagsmusik med dragspel med en tjej som sjunger med ljus röst till. En flicka sitter och garvar som en hyena och en annan skär i ett blad för att försöka få bra betyg av en klasskompis medans hon skriker lite halvt nu får du stänga av musiken. En diggar till musiken och en annan säger vem fan lyssnar till den här radiokanalen. En gör en fin blomsterbukett till en kompis som fyller 18 år en annan skriker bråka, bråka fajt, fajt. och en sitter och skriver på sin blogg som kallas FinaLouise.blogg.se.

Jag säger bara VÄLKOMMEN till mitt klassrum!


11:55

Hello.


Sitter i skolan är trött som få. Och det är världens bästa fredag.


Borsta gaddarna

Nu säger jag god natt för jag är trött.

Imorgon blir det lite tjej mys hemma hos mig. Anna, Marie och Emelie kommer hit. Vi ska äta middag och sen tänkte vi baka något koka lite te och mysa framför en bra film. Låter det inte skönt?






Men nu ska jag borsta gaddarna. Släng kyssar / Louise   

Skolkare

Hej!


Vet ni? Det gick jätte bra och jobba idag, so i´m happy.


Idag har vi haft programdag  och skoljoggen och mer en halva klassen skolkade tråkigt tycker jag. Dagen har ändå vart rolig.


Hoppas ni alla har haft en bra dag! Pussar och kramar/ Louise


Dagens låt.



Agnes Carlsson - Right here,right now 


Fräsch

Ny duschad och fräsch.
Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng.



Sov god alla.

Pussar och kramar/ Louise  


Dagens ungdomar är lata

Imorgon ska jag jobba hoppas det blir kul för har inte någon lust alls.


Många vuxna tycker att vi ungdomar är lata idag. Men vi går i skolan och vuxna jobbar. Vi går upp tidigt ni vuxna går upp tidigt jag slutar sent ni vuxna slutar senare.


Jag går tillexemplet upp tidigare än vad min mamma gör jag slutar halv 4 varje dag och så imorgon ska jag gå direkt till Sibylla och sen slutar jag runt 7-8. Plus att vi som går i skolan får ta med oss arbetet hem och det kallas LÄXOR!

Nu går jag i en läxfri skola men det händer att jag får göra arbeten hemma i alla fall. Men oftast måste arbetet i skolan vara inne efter lektionen annars blir det inte godkänt så föra året fick vi först jobba in fikarasten och sen gick vi på 5 minuters lunch och sen gick vi och gjorde klart arbetet för att kunna bli godkända. Ni kan ju gissa hur bra ens arbete blev ibland när man stressade och tänkte på att det måste vara inne efter lektionen har slutat för att kunna få ett G.

Att dagens ungdomar är lata är skitsnack tycker jag.


Blondinbella på ute listan.

Idag fick jag hem Se & Hör och på ute listan i den så var det Blondinbella - Om blasébloggaren är ett exempel på framtida svenska ledare vill jag inte vara med. Någon annan som vill ha en enkelbiljett bort?


Lingon.UF

Hej!


Idag har jag varit i Årsta där man köper in blommor när man äger en floristbutik. Det var kul och se vart våra blommor i skolan kommer ifrån. Efter att vi hade vart där släppte våran lärare Sara oss för då fick vi dra in oss till stan igen och kolla efter material som vi kan använda till våra UF företag.


Jag och min kompis Terror har startat upp ett företag som heter Lingon.UF. vi ska göra små påsar som man kan lägga sina tamponger eller bindor i så att man hittar dom bättre och om man tycker att det är pinsamt så är det en söt liten påse som man lägger dom i så behöver folk inte veta att man har mens. Fiffigt va?


Pussar och kramar/ Louise   

Sorry Anna.

Anna vet du vad jag har gjort? Jo, jag tjuvtittade på Andra Avenyn avsnittet, thihi.  

Dagens låt.



Coldplay - Viva La Vida


Gym och Sim = suger

Jag, Erica och Marcus skulle vara duktiga och simma på Gym och Sim men efter som deras regler SUGER så sitter vi nu hemma i Ericas soffan.  


Dagens låt.



Molly Sandén - Hallelujah

God kväll!

God kväll!


Kom hem för ett litet tag sen har vart hos Anna och invigt att Andra Avenyn har startat igen, haha. Längtar tills nästa avsnitt.


I helgen har jag jobbat. Min morbror och hans tjej DeeDee har varit här också så vi var ute och plockade svamp och jag såg en liten huggorm. På kvällen drog jag hem till Mikaela och kollade på film det var trevligt.  Manfred som vi har vart hundvakt åkte hem igår också. Tråkigt känns tomt här hemma nu.




Det finns en jätte fin låt och idag så hittade jag den på svenska ute på youtube. Det kommer bli dagens låt imorgon så ni får hålla er.


Ska snart hoppa i duschen tror jag. Ni får sova gott alla!

Pussar och kramar/ Louise

   


Dagens låt.



Eva Cassidy - Fields of Gold

Äntligen!

Äntligen, äntligen idag....


Andra Avenyn ikväll på svt 1 klockan 20:00


Godmorgon!

Godmorgon!


Ska gå ner till tåget om en timme och dra in till stan men klassen.
 

Nu har jag mått fruktansvärt illa hela veckan, jobbigt. Jag känner mig väl stressad för något helt enkelt.

Men nu måste jag dra och klä på mig kläder sminka mig och platta håret.

Hoppas ni alla får en bra dag! Pussar och kramar/ Louise


Dagens låt.



James Blunt - You're Beautiful

Värdelös

Hej!


Nu är jag hemma efter mitt arbetspass på sibylla. Det gick väl rätt bra men ibland känns det som att  jag är helt jävl* värdelös.  Men hon säger att jag är duktig så jag får hoppas på det.


Snart ska jag äta middag och sen hoppa in i duschen. Ha en bra kväll och god natt om jag inte skriver något mer.

Pussar och kramar/ Louise


Dagens låt.



Lost Without You - Delta Goodrem


Dagens låt



Toploader - dancing in the moonlight

Lingon.UF

Hej mina kära läsare!


Vi håller på att starta upp företag i skolan jag och Terror har startat ett företag som heter Lingon. Kan skriva lite mer om vad det handlar om sen. Vi tänkte även starta upp en blogg om vad vi gör och hur det går men då får ni mer information om det sen.


Nu måste jag dra. Pussar och kramar/ Louise


Städa

Hej!


Har städat rummet och i städningen ingick som vanligt att plocka undan massa skit som man har ställt fram. Men idag var jag extra duktig jag dammsög och bäddade ny lakan i sängen. Hoppas inte mamma blir galen för hon tycker att jag alltid byter sängkläder, haha. Men en ny bäddad säng är det bästa som finns!


Jag har börjat må riktigt illa igen. Inte kul alls, efter jag har ätit mår jag som mest illa, och bara tanken på mat får mig att vilja spy. Nu överdrev jag men tanken på mat får mig illamående. Någon som vill ha min magkatarr?


Hoppas ni andra inte mår lika illa som jag, haha.


Pussar och kramar/ Louise


Dagens låt.



Celine Dion - I'm Alive

Ha en bra dag!

Hejsan svejsan!

Har matte och sen gympa, rolig dag va?

Hoppas ni alla får en bra dag.
Pussar och kramar/ Louise

God natt.

Jag säger god natt nu. Ska ta mig en kopp te och sen ska jag hoppa i säng.



Sov gott alla! Pussar och kramar/ Louise

Half Beked - Ben & Jerry´s

Här är den nya Ben & Jerryy´s glassen jag och Anna åt igår.



Gott va?

Bra låt?

Någon som kan tipsa om en bra låt?


Andra Avenyn

Om 6 dagar alltså söndagen den 21 september börjar Andra Avenyn, lovely!


Mår illa

Sitter här vid min dator. Mår illa, eller så kanske jag fejkar som du tror mamma?

Skit samma jag mår illa i alla fall och vill hem.


Dagens låt.


Måndag

Hej Måndag!

Ny veckan, ny start och nya tag.

Ha en bra vecka alla. Pussar och kramar/ Louise


En bild

Jag säger god natt ifrån mig!



Sov gott. Släng kyssar/ Louise

Uppskattning TACK!

Varför uppskattar ingen mig när jag sjunger?


Dagens låt.


Jobba, jobba och jobba



Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba
Lördag: Jobba

Tränaren skäller ut spelaren?

Hej!

Nu har jag varit dålig på att skriva igen.

Igår i alla fall var jag med Anna och idag var jag och Anna och tränade sedan drog vi till ICA och köpte Ben & Jerry´s det var någon ny med brownies och kakdeg
.

Nys kom min lillebror hem gråtandes, han har spelat fotbollsmatch och tydligen så var tränaren elak. Vet inte om det var så allvarligt och Marcus vill inte berätta men jag har väldigt, väldigt svårt för tränare som skäller på spelarna jag tycker det är dålig still. Jag var och kollade när Marcus kompis Erica spelade match och tränaren skrek ut något elakt till ena tjejen och jag kände hur jag kokade inombords, då hade jag lust att skrika håll käften och gör det bättre själv!


Hoppas ni alla har haft en bra dag! Pussar och kramar/ Louise


Dagens låt.


Anna och Louise kväll.

Anna åkte precis hem. Hon har varit här hela kvällen vi har vart ute med hunden, druckit te och suttit vid datorn, mysigt !Jag sitter hund vakt föresten så det är inte min hund, ska vara vakt i en vecka.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på en film är jätte trött.

Sov gott alla! Pussar och kramar/ Louise


Helgen är här!

Skönt med fredag!
 Imorgon är det helg
 och man får sova ut.


God natt.

Nu drar jag i säng och kollar på en film innan jag sluter mina blå.

Pussar och kramar/ Louise♥


Bilder.

Lägger ut lite bilder från bröllopet jag sjöng på förra fredagen.  



Theresé, Alexandra och jag.



Theresé och jag sjunger.



Vi tre igen.



Theresés bror, Theresé och jag.




Jag

Arg på SL

Hej jag heter Louise och hatar SL.
 

Idag jobbade vi in rasten på skolan, perfekt tänkte jag då kan jag hinna med mitt tåg som går hem. Jag smsar Anna och säger att jag sätter mig på första vagnen. När mitt tåg åker in som jag sitter på till perrongen så står tåget som tar mig hem redo att åka. Jag hoppar av och tänker att jag kanske hinner men bommarna är nere. Men tåget står bara stilla så en tjej som går i min skola tänkte springa över spåret ändå och hoppa på men då kollar konduktören på henne och skakar på huvet och ler lite smått fult som haha nu missar du tåget. Det står kvar i ca 15 sekunder och sedan åker det. Jag tycker att det är så jävla fräckt att dom åker när dom vet att det är en massa som ska med det tåget. Nej, men då ska man få stå och vänta i en halvtimme....  


Tiden går fort.

Det var sju år sen man krasade ett plan i world trade center, sex år sen Anna Lind gick bort, två dagar sen jag startade min blogg och en dag sen jag skrev mitt första blogginlägg. Tiden går fort....


Just stand up - for cancer


Skalbagge i byxorna

Tänkte berätta om en händelse som skede i söndags när jag och mamma stod i ett provrum inne på Lindex i Stinsen. Mamma provar ett par svarta finbyxor och skulle fixa till fickorna så hon stack ner händerna och börjar se lite smått rädd ut snabbt tar hon upp händerna kastar upp en stor grön död skalbagge och ger ifrån sig ett skrik. Efter det satt jag och skrattade i fem minuter.

Gissa om jag kommer vara rädd att prova byxor framöver.


Grattis bloggen 1 år!

Jag höll på att glömma att min blogg fyller ett år idag!
Grattis FinaLouise.blogg.se på 1 års dagen!

Pussar och kramar/ Louise♥


Jobba i korridoren.

Hej!


Jag har verkligen blivit dålig på att skriva här i bloggen skäms på mig!

Imorse så skulle jag ha matte med mig själv, Terror och Johanna och vi har ingen lärare. När vi kommer till klassrummet är det låst så jag frågar Sara lite snällt kan du öppna dörren och hon svarade snällt tillbaka nej jag har lektion. Då blev jag lite smått sur så jag tog fram böckerna och lag mig på golvet. Sedan ställer sig Göran i korridoren och Terror och Johanna frågar om han kan öppna nej det kan någon annan göra. Isa kommer förbi och Johanna frågar henne det skulle jag gärna göra men jag har ingen nyckel. Så vi fick sitta och räkna matte i korridoren tills Sara öppnade än då, snällt av dig!  

Nu måste jag dra för Marie behöver datorn. Pussar och kramar/ Louise


Min helg.

Hello!


Ska berätta lite om min helg eftersom jag inte har skrivit på två dagar.


I fredags sjöng jag när Terrors mamma gifte sig det gick bra.


Igår var jag med Erica min lillebrors kompis. Vi hyrde film och köpte Ben & Jerry´s glass och så sov hon över här för att hennes mamma var på fest min lillebror var inte hemma men Ercia hör till familjen hon är som min syster nästan så strunt samma att min lillebror inte var hemma. När han är hemma så sitter han och lanar i alla fall så det blir jämt automatiskt att det är jag och Erica.


 

Idag har jag och mamma vart och shoppat så kom hem med en del saker. Jag har även övningskört idag också först på pappas jobb och sen körde jag en bit hem, det gick bra tyckte jag.


Imorgon är det skola igen. Ska dra och fixa några saker.
Pussar och kramar/ Louise


Hemma hos Terror

Hej!

Jag hamnade här framför en data så passar på att skriva lite.

Vi har varit och prov sjungit hos Lollos ( Terrors lillasyster)  musik lärare och hon bodde i världens finaste hus! Jag  lovar!
Nu ska jag ner och dricka te.

God natt på er. Pussar och kramar/ Louise

Stressar ihjäl mig!

Snart kommer Alexandra och då drar vi till Terror. Har stressat ihjäl mig här hemma föra att hinna med allt, så nu när jag andas igen lär väl magkatarren smyga på som vanligt. Men jag håller tummarna på att jag slipper den.


Ni får ha det bra alla. Kommer inte skriva mer idag och inget imorgon, eftersom att jag ska sjungaTerrors mammas bröllop.


Ha det bra alla. Släng kyssar/ Louise


Här får ni en låt till lunchen.


Världens bästa torsdag!

Hej och god morgon!


Idag är det världens bästa torsdag! Ärligt talat så är jag på världens bästa humör och imorgon är jag ledig. Ska sjunga när min kompis mamma gifter sig.

Igår var jag och jobbade på Sibylla det gick bra. Eller det tror jag i alla fall, hon tyckte att jag var bra så jag tror på det.

Ha en toppen dag i dag alla! Pussar och kramar/ Louise


Sean Banan


Önska mig lycka till!

Nu ska jag dra mig från skolan om ett tag och sedan ska jag jobba. Hoppas det går bra! Jag önskar mig själv lycka till, haha.


Pussar och kramar/ Louise


Trött

Ett ord: TRÖTT


Mer bloggande?

Nu ska jag faktiskt dra mig i säng och kolla på film.
Imorgon ska datorn med till skolan, då blir det lite mer bloggande hoppas jag.



God natt. Pussar och kramar/ Louise

Jag flyr.

Då börjas det igen......

Jobb

Hello!


Nu har jag fixat prov jobb till imorgon så får se om jag får stanna eller om det bara blir en engångsgrej.




Så tyvär Marie och Anna kan inte träffa er imorgon.

Två Chai Latte Tack

Idag i skolan var jag inte på humör kände mig rätt nere kan jag säga. Var trött hade lite magkatarr och var konstig i huvudet. Men efter skolan tog jag och Marie en Chai latte och planerade våra liv några månader framåt. Efter lite planering av mitt liv åkte jag och simmade skönt att rensa tankarna lite.




Snart ska jag hoppa i säng. Sov gott alla! Pussar och kramar Louise

RSS 2.0