Hej på dig!

Nu var det riktigt länge sen jag skrev igen. Nu har jag fått jul lov och det är riktigt skönt måste jag säga. Jag behövde verkligen lov var så trött på lärarna och på skolan så det behövdes verkligen. Men man har lov så kort tid. Bara två veckor, varför har man inte längre? Föra jul lovet hade jag jul lov i 4 veckor jag åkte till thailand i 2 veckor precis innan skolan börja. Det var riktigt skönt. Och nu längtar jag verkligen ner! Var på bio här om dagen och kollade på förtrollad och när det var reklam som kom vårt hotell upp när det var reklam för Sunwings Resort. 

                                            image79


Julen har varit riktigt bra. Jag har inte haft någon jul känsla precis men det blev en lyckad jul i år med. Jag fick en ny mobil Nokia 5310 Xpressmusic den blev jag glad för. Och så fick jag mycket annat fint.

                                                                                                                  image78


Imorgon är det nyår och jag vet inte vad jag ska göra. Skulle ha vart med Jenny kanske men nu skulle hon vara med Therese så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Men vi ska vara hos några kompisar nere i Vallentuna så kanske går till någon kompis eller så är jag med Christoffer. Aja... Det blir nog bra ändå.



image86


Men nu ska jag städa lite mer. Gott nytt år på er om jag inte skriver imorgon. Och jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva igen!


Pussar och kramar/ Louise


Jul

God Jul alla!  

Pussar och kramar / Louise

Länge sen man skrev

Ja, nu var det riktigt länge sen man skrev något. Vad har hänt under dom här veckorna jag har varit förkyld i tre veckor och så fort det håller på att bli bättre så blir det sämre igen så idag har jag faktiskt varit hos doktorn. Fick ta halsprov och så men det var bara virus men om det inte blir bättre skulle jag åka ner igen sa hon.


Nej, men måste dra får skriva mer sen lovar! Snart är det lov föresten!

Pussar och kramar/ Louise


Marie vann

Yeeaaa..... Marie vann idol! Fy fan vad bra!

Mår dåligt

Är i skolan och har lektion. Mår inte så jätte bra känner mig helt grötig i huvudet och är förkyld har hostat hela natten. I går hade vi adventskonsert hostade mig igenom hela konserten känns det som.



Har fått en jätte stor och jobbig uppgift och ingen orkar jobba. Usch jag vill hem! Ska va hemma imorgon tror jag men egentligen borde jag inte vara det ska lämna in idrotts uppgift på fronter och den stängs imorgon men jag har inget internätt hemma på min bärbara skol dator så då vet jag inte vad jag ska göra.



image75image76image77

Nej nu ska jag försöka vara lite aktiv. 

                                                                Pussar och kramar/ Louise


Fint

Sitter och lyssnar på låten Hallelujah tänker på hur jävla bra Amanda sjöng den igår tårarna rann ner för kinderna.


Sitter och tänker på livet och hur människor beter sig och hur jävla mycket jag stör mig på ...... Usch


Livet är inte alltid på topp men ändå känner jag nu varför gå runt och va ledsen hela tiden? Man har det inte så dåligt egentligen man har underbar kompisar man har ett hem. Och personer som älskar en?

Egentligen så kan jag känna att det känns lite larvigt att gå runt och deppa eller jag vet inte? Tänkte bara en tanke som jag inte har lust att dela med mig av just nu! Usch aja...

                                                                                                                             image74



Men imorgon klockan 19:00 i Vallentuna kyrka så är det Advents konsert och jag är med så ni som vill får komma.




Pussar och kramar/ Louise


Jippi!

Marie och Amanda till final. Jippi! Andreas åkte ut skönt! image73

Pussar och kramar/ Louise


RSS 2.0